top of page
IMG_8417.JPG

IK BEN NIEUW

Hieronder vind je een tal van antwoorden op vragen. Mocht je nog vragen hebben, mail naar yogazuid1@gmail.com

 • Moet ik reserveren voor de lessen uit het lesrooster?
  Reserveren is verplicht. Indien je niet kan komen, kan je ten laatste 6u op voorhand je reservatie annuleren via het online systeem. Zo komt er een plekje vrij voor iemand anders. Anders wordt deze beurt aangerekend. Voor 'unlimited' passen zal na 2 'no shows'/'late cancel' de pas geblokkeerd worden en een vergoeding van 19€ aangerekend worden (prijs van een drop in pas). Na betaling wordt de pas meteen gedeblokkeerd. Voor de reeksen en workshops dien je je op voorhand in te schrijven.
 • Wat moet ik meebrengen naar de les?
  Eigen yogamat (verplicht) en deken/handdoek vanwege de hygiëne . In de studio worden yogamatten verkocht. Aan te kopen per overschrijving.
 • Zijn er yogamatten te koop in de studio?
  Er is een winkeltje in de studio waar je matten kan kopen van het merk Manduka. We hebben steeds matten in voorraad, maar je kan alle producten van Manduka via Yoga Zuid bestellen. In dat geval stuur je een mailtje naar yogazuid1@gmail.com. In de mail vermeld je de naam + de kleur van het gekozen product. Binnen ongeveer drie werkdagen wordt dit geleverd in de studio. De website van Manduka: www.manduka.com Betaling enkel via overschrijving op het rekeningnummer: BE66 0017 5070 8843
 • Kan ik met bankcontact betalen in de studio?
  Nee, er is geen bankcontact in de studio. Alle Yoga Zuid passen zijn online te koop via de website. De Manduka producten zijn te koop via overschrijving op het rekeningnummer: BE66 0017 5070 8843
 • Ik ben nieuw bij Yoga Zuid. Waar en wanneer koop ik een beurtenkaart?
  Yoga Zuid passen zijn enkel online hier te koop. Om te kunnen reserveren moet je eerst online een kaart of losse beurt aankopen.
 • Welke kledij doe ik het beste aan?
  Sportieve, gemakkelijk zittende kledij. Schoenen heb je niet nodig tijdens de yogales, yoga doe je op je blote voeten. Vergeet ook niet een handdoek mee te brengen. Deze is verplicht omwille van de hygiëne.
 • Is een gratis proefles mogelijk?
  Dit is niet mogelijk. Wél kan je een try-out pas aankopen. Met deze pas kan je eenmalig, aan een gunstig tarief, in 2 weken aan 4 lessen deelnemen. Het is zeker aan te raden om als beginner of nieuwkomer meerdere lessen uit te proberen. Het is moeilijk om na 1 yogales al te weten of yoga al dan niet iets voor jou is. De lessen kunnen nogal verschillend van aard zijn. Na een aantal lessen te hebben uitgeprobeerd, weet je al snel welke yogavorm het beste bij jou past.
 • Hoe weet ik welke yogastijl het beste bij mij past?
  Als je klikt op de lessen in het online lesrooster krijg je de uitleg over de les. Start met verschillende lessen uit te proberen die op dit moment gevoelsmatig het beste bij jou passen. Na enkele lessen wordt het duidelijker welke yogastijlen je het fijnste vindt.
 • Moet ik lenig zijn om yoga te doen?
  Het is niet nodig om lenig te zijn om yoga te kunnen doen. Yoga is juist heel goed als je stram bent, want je wordt soepel van yoga te doen.
 • Ik ben een absolute beginner en ben bang dat ik niet goed yoga ga kunnen doen.
  Bij yoga gaat het helemaal niet over iets wel of niet goed kunnen. Dat is het mooie aan yoga. Het gaat over van binnenuit voelen wat voor jou persoonlijk goed voelt.
 • Wanneer is de Yoga Zuid studio open?
  Yoga Zuid is enkel open wanneer er studio lessen zijn. Er is niet permanent iemand aanwezig. Op het lesrooster kan je de uren van de lessen vinden. Op deze tijdstippen is de studio open.
 • Ik wil graag iemand van het Yoga Zuid team spreken, wanneer kan dit?"
  Voor vragen kan je mailen naar yogazuid1@gmail.com Anders kan je naar de studio komen, enkel wanneer deze open is. Je kan rond de lesuren in de studio terecht. Tijdens de lessen is het niet mogelijk om info te komen vragen, omdat de leraar dan bezig is met de les.
 • Ik wil graag een Manduka mat in de studio komen kopen.
  Manduka matten zijn te koop in de studio rond de lesuren. Tijdens de lessen is het niet mogelijk om een mat te komen kopen, omdat de leraar dan bezig is met de les. Betaling enkel via overschrijving op het rekeningnummer: BE66 0017 5070 8843
 • Is er parkeergelegenheid?
  Als je met de auto komt, kan je parkeren op de Mechelsesteenweg. Wanneer er daar geen plaats zou zijn, kan je in de omliggende straten parkeerplaats vinden. Er kan betalend geparkeerd worden op de parking van het Sint-Vincentius ziekenhuis achter de hoek.
bottom of page