The Team

YZ relaxatie.JPG

Karolien De Beck

Founder, Teacher & SPP-therapist

Nadat ze haar master in de dramatische kunst behaalde aan Studio Herman Teirlinck begon Karolien haar carrière als actrice. Daar leerde ze hoe beweging, lichaamsbewustzijn en ademhalingswerk  een impact kunnen hebben op je ‘zijn’ en presteren. Tijdens een dans workshop kwam ze in contact met yoga. Vervolgens ging ze zich intensief verdiepen in haar yoga practice en volgde diverse opleidingen:

  • Yoga Teacher training 200u, Ashtanga yoga, behaald in 2010, bij Annemieke van der Zouwen, Middelburg

  • Yoga Teacher training 500u, Vinyasa yoga, behaald in 2011, bij Svaha Yoga, Amsterdam 

  • Yoga Teacher training 50u, Vinyasa yoga, behaald in 2012, bij Rusty Wells

  • Yoga Teacher training, Aerial yoga, behaald in 2017, bij Boban Krstic, Yogasite in Breda 

Ook nam ze deel aan verschillende internationale yoga workshops. Door haar gedreven en toegewijde houding bouwde ze ruime ervaring op als lerares bij diverse yogastudio's en in privélessen.

In 2012 richtte ze Yoga Zuid op.

Begin 2013 behaalde ze haar diploma van traditionele massage.

In 2022 behaalde ze een postgraduaat somato-psychopedagogie (specifiek onderdeel van de fasciatherapie) aan de PXL Hogeschool in Hasselt. 

 

ROSELYNE WILLEMS

Teacher

ROSELYNE WILLEMS

Nadat ze afstudeerde als licentiaat in de toegepaste economische wetenschappen, begon Roselyne te werken bij een multinational, waaronder 1,5 jaar op de Franse Antillen. Vijf jaar later maakte ze een carrièreswitch en stapte ze in het onderwijs. Sindsdien geeft ze wiskunde in de 3de graad van het secundair onderwijs.

 

In 2006 kwam ze voor het eerst in aanraking met yoga in de lessen van Wesley Bassett. Het leek alsof ze voor het eerst haar lichaam echt voelde. Ze leerde naar binnen kijken, wat haar een enorme rust gaf, een gevoel dat ze graag met anderen wil delen. In 2010 volgde ze een teacher training met Tias en Surya Little bij Yogaform in Wilrijk. Later volgde ze nog een volledige teachertraining bij Yogalife in Gent (2013-2014).

DotMatrix Rosalyne pose 1.jpeg
Andreia pose 2-1.jpeg

ANDREIA RODRIGUES

TEACHER

Andreia Rodrigues was born in Lisbon ( Portugal) in 1983, she had lived in Lisbon,  Macau( south China), The Netherlands were she Graduated at Fonty's Dance academy in the Performing Department, and now she lives in Belgium.

She finished her Yoga course at Yogalife Foundation in Ghent March 2014 with Sanjeev Kumar Bhanot.

Movement and flow are her natural source of living and Water her favourite habitat.

ANNETTE RIEGER

TEACHER

Annette Rieger is originally from Germany, but has been living abroad since 2010. 

 

She discovered her love for the yoga practice while living in Stockholm - she started Bikram yoga (hot yoga) as an escape from the cold and dark winters. 

 

When she travelled to Bali before moving to Antwerp in 2015, she explored a great variety of practices and - upon arrival in Antwerp - started a dedicated practice of Vinyasa, Ashtanga and Yin yoga. 

 

In order to deepen her practice and learn more about the history and philosophy of yoga, she completed a 200 hour teacher training at Antwerp Yoga in 2019, followed by a 50 hour yin yoga teacher training in Malaga (Viva la Vida). 

 

Currently she is enjoying a 300 hour online teacher training with Tanya Kaps, which is focussing on yoga as a spiritual path and the various practices, which lead to Jnana - self knowledge - and ultimately Moksha - freedom from suffering. 

 

She greatly enjoys combining the physical with the meditative practices in her classes in order to offer a range of benefits, help you to listen to your own body and find your own flow.

Annette Rieger.jpeg
IMG_B9E69490F5F7-1.jpeg

ISABELLE SCHOUT

TEACHER

In 2017 ontdekte Isabelle de meerwaarde die yoga aan een druk leven kan geven. Om zich bij te scholen en te verdiepen in de practice, de filosofie en geschiedenis van yoga, volgde ze in 2020 met succes de RYT (200 uur) yoga teacher training bij Antwerp Yoga. Naast een fulltime job, onderhoudt ze een toegewijde practice van Vinyasa, Ashtanga en Yin yoga.

 

Yoga voelt voor haar als meditatie met het lichaam, op het ritme van de ademhaling. In haar yoga lessen streeft ze ernaar om de balans te vinden tussen een lichaam dat uitgedaagd wordt terwijl de geest gefocust blijft. Met rustgevende stem, gidst ze haar studenten door pittige Vinyasa flows met verschillende opties per asana. Tijdens haar lessen vinden yogi's - hun ademhaling volgend - innerlijke vrede terwijl ze zichzelf uitdagen. --