FAQ

 

Nadat ze afstudeerde aan de befaamde Studio Herman Teirlinck begon Karolien haar carrière als actrice. Toen ze tijdens haar zwangerschap in contact kwam met yoga gooide ze echter het roer om.

Vervolgens is ze zich gaan verdiepen in de yogapractice en volgde ze diverse opleidingen en workshops. Ze volgde de Ashtanga lerarenopleiding bij Annemieke van der Zouwen (200u) in Middelburg en kreeg een uitgebreide Vinyasa lerarenopleing bij Svaha Yoga in Amsterdam (500u). Daarnaast volgde ze een korte opleiding tot Bhakti Flow leraar bij Rusty Wells (50u). Ook nam ze deel aan verschillende workshops van o.m Michael Hamilton, Rusty Wells, Anthony (Prem) Carlisi, Magnus Ringberg, Gosta van Dam, Patrick Vermeulen,...

Door haar gedreven en toegewijde houding bouwde ze inmiddels ruime ervaring op als lerares bij Antwerp Yoga, Radiant Light Yoga, de Yoga Studio, de Ida en Pingala yogastudio, diverse fitnesscentra en in privélessen.

In 2012 richtte ze Yoga Zuid op.

Begin 2013 behaalde ze haar diploma van traditionele massage en in 2017 behaalde ze haar diploma Aerial Yoga Instructor bij Boban Krstic (Yogasite Breda).

KAROLIEN DE BECK

ROSELYNE WILLEMS

Nadat ze afstudeerde als licentiaat in de toegepaste economische wetenschappen, begon Roselyne te werken bij een multinational, waaronder 1,5 jaar op de Franse Antillen. Vijf jaar later maakte ze een carrièreswitch en stapte ze in het onderwijs. Sindsdien geeft ze wiskunde in de 3de graad van het secundair onderwijs.


In 2006 kwam ze voor het eerst in aanraking met yoga in de lessen van Wesley Bassett. Het leek alsof ze voor het eerst haar lichaam echt voelde. Ze leerde naar binnen kijken, wat haar een enorme rust gaf, een gevoel dat ze graag met anderen wil delen. In 2010 volgde ze een teacher training met Tias en Surya Little bij Yogaform in Wilrijk. Later volgde ze nog een volledige teachertraining bij Yogalife in Gent (2013-2014).

Andreia Rodrigues was born in Lisbon ( Portugal) in 1983, she had lived in Lisbon,  Macau( south China), The Netherlands were she Graduated at Fonty's Dansacademie in the Performing Department, and now she lives in Belgium.

She finished her Yoga course at Yogalife Foundation in Ghent March 2014 with Sanjeev Kumar Bhanot.

Movement and flow are her natural source of living and Water her favourite habitat.

ANDREIA RODRIGUES

"Christina startte met yoga toen ze twintig was. Ze volgde lessen in studio’s maar deed ook vele yoga practices op haar mat thuis. Als leerkracht in het dagelijks leven had ze een uitlaatklep nodig. Yoga heeft haar in moeilijke tijden heel veel rust en kalmte geboden. Het heeft haar op een ander level laten nadenken over het leven. Meer vanuit zichzelf, in plaats van wat de maatschappij verwacht.

Ze heeft na tien jaar, mei 2017, een Hatha Yoga Teacher Training gevolgd in het Zuiden van Frankrijk (Quaternity Yoga). Ze voelde dat ze eindelijk klaar was om haar klaslokaal part-time te vervangen door een yogastudio. Ze combineert nu haar twee grootste passies. 

Christina legt de focus op ademhaling en voelen wat er zich vanbinnen afspeelt. Mensen leiden in hun eigen yoga practice en zien hoe ze op hun tempo groeien in hun yoga, is waar zij elke les naar streeft."

CHRISTINA BARRERA

Lotte  Heijtenis werkt als actrice en als docent theater en begon zo’n tiental jaren geleden met yoga bij Karolien. Nadat ze moeder werd van 2 zonen volgde ze een opleiding peuter- en kleuteryoga.

“Ik ervaar al jaren hoe het beoefenen van yoga mijn leven positief beïnvloedt. Ik denk dat je er niet vroeg genoeg mee kan beginnen. Yoga helpt om te ontspannen, om je zelfvertrouwen en concentratie te verhogen, en om je geest en lichaam soepel te houden.”

LOTTE HEIJTENIS

Born and raised in Argentina, Jimena discovered yoga in 2001 and since then it’s been a one way path to health and balance. While studying in Buenos Aires she came across a Power Yoga school that was her trigger to dive deeper into yoga. Right after she got her Master’s in Chemistry, she left her country to establish herself in Belgium where she completed a Teacher Training Course with Yogalife (Yoga Alliance registered school).

Her teaching style is a blend of softness and strength which helps you go a bit beyond what you thought it was possible while always respecting your overall being. She creates a fun, laid back and comfortable atmosphere for you to explore your own practice in a safe way.

JIMENA FERNANDEZ ROSSO

“Zaza (Sarah-Jane Huysentruyt) studeerde in 2011 af als antropoloog. Hoe ze tijdens die opleiding naar verschillende culturen leerde kijken vertaalde ze nadien met veel enthousiasme naar de yogamat. Wat ooit begon als louter een fysieke activiteit evolueerde al gauw naar een manier van leven.


De voorbije jaren volgde ze een vinyasa teacher training (300hrs) en verdiepte ze zich in de plantaardige en macrobiotische keuken. Duurzaam eten, bewegen en omgaan met jezelf en anderen zijn onderwerpen die Zaza blijven boeien. En het is net die nieuwsgierigheid die ze graag deelt tijdens haar lessen bij Yoga Zuid.”

ZAZA (SARAH-JANE)HUYSENTRUYT